Filmes díjak tárháza

2017. március 10. 14:12 - Leenacat

Tribeca 2017: Összeállt a fesztivál programja

Ha április, akkor Tribeca Filmfesztivál, ahol idén is számos nagyszerűnek ígérkező alkotást mutatnak be, egészen pontosan 98 nagyjátékfilmet.  A new york-i fesztiválon lesz a világpremierje Emma Watson és Tom Hanks legújabb fimjének, a The Circle-nek, és április 29-én levetítik a Keresztapa első és második részét, amelyen a rendező, Francis Ford Coppola és minden bizonnyal Al Pacino mellett több színész is tiszteletét teszi, természetesen a fesztivál alapítója, Robert De Niro biztosan ott lesz. 

Tovább
Szólj hozzá!
2017. február 27. 23:58 - Leenacat

Néhány érdekesség a 2017-es Oscar gáláról

Az év legnagyobb díjkiosztó eseménye, az Oscar gála tegnap este kellő izgalmakkal és meglepetésekkel lezajlott. A rasszizmusnak helye nem volt ("köszönhetően" Donald Trumpnak), rekordszámú afro-amerikai győzelem született, ráadásul minden idők legkisebb költségvetésű Oscar győztes filmjében, a Moonlightban egyetlen fehér szereplőnek sincs párbeszéde. Jah és, mint egy jó filmben, csavar is maradt a végére. 

Tovább
Szólj hozzá!
2017. február 27. 00:34 - Leenacat

Oscar 2017 -Moonlight lett a legjobb film, Casey Affleck és Emma Stone is Oscar-díjas

Eljött végre az Oscar fanatikusok várva várt hétfő hajnala. Ma végre kiderül, hogy 14 jelöléséből vajon hányat vált díjra a La La Land, lesz-e újabb magyar siker és, hogy a szórakozás mellett vajon milyen politikai köszönő beszédeket hallhatunk. A bejegyzést folyamatosan frissítem a nyertesek neveivel! 

Tovább
Szólj hozzá!
Filmes díjak tárháza
süti beállítások módosítása