Filmes díjak tárháza

2017. február 26. 13:17 - Leenacat

Oscar2017, Tippjáték - A La La Land 10 díjat fog nyerni

A Vanity Fair közzétett egy Oscar szavazólapot, amelyen megtippelhetjük a győzteseket. Szerintem a La La Land végül 10 díjat fog behúzni, de a Fences, a Moonlight és a Manchester by the Sea sem fog üres kézzel távozni. 

001.jpg

 

Be kell vallanom, hogy a szívem némelyik díj esetében mást súgott, mint ahova az x-et tettem. Például a legjobb színésznő kategóriában Emma Stone nálam csak a 3. helyen van Natalie Portman és Isabelle Huppert után.

Casey Affleck nálam erősebb minden szempontból Denzelnél, és azt gondolom utóbbinak már van két Oscar-díja nem szükséges 15 év után újra kitüntetni. Tudjuk, hogy Denzel kimagasló színész volt és lesz is az újabb díj nélkül is. Casey Affleck viszont sosem volt számomra szimpatikus, sosem tartottam őt túl nagyra, ez a szerep kellett ahhoz, hogy bizonyítson, ugyanis ilyen alakításra úgy gondolom csak a legjobbak képesek.

Deák Kristóf, Mindenki című rövidfilmjét a kritikusok szeretik és szerencsére rengeteg sajtóorgánum írta azt, hogy az ő filmje hagyta bennük a legmélyebb nyomot. HAJRÁ KRISTÓF!!! 

Én már javában készülök a hétfő hajnalra és természetesen Élőben is beszámolok az eseményről! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyszobrok.blog.hu/api/trackback/id/tr4612295201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Filmes díjak tárháza
süti beállítások módosítása