Filmes díjak tárháza

2017. február 03. 17:14 - Leenacat

Filmek, amelyek Oscarra és Arany Málnára is jelölve voltak

Az Arany Málna díjat 1981-ben hozta létre John J.B. Wilson, újságíró abból a célból, hogy ne a csak a csillogás és a dicsőség járjon ki a filmeknek, hanem minden évben legyenek kiválasztva a legrosszabb filmek,színészek, rendezők és forgatókönyvírók is. Az évek folyamán előfordult olyan megmosolyogtató eset, hogy egy-egy filmet Oscarra és Arany Málnára is jelöltek valamilyen kategóriában. 

Az Arany Málnát hagyományosan az Oscar előtti este osztják ki és már számos olyan jelölt vagy díjas van, aki Oscarral is büszkélkedhet. Ilyen például Sandra Bullock, Halle Berry, Liza Minnelli, Al Pacino vagy Kevin Costner. Hosszasan lehetne még sorolni a neveket, ám ebben a bejegyzésben nem róluk lesz szó, hanem 7 olyan filmről, amely végül mindkét gálán jelen volt, megérdemelten vagy éppen szégyenszemre. 

1. Armageddon (1998)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyszobrok.blog.hu/api/trackback/id/tr7112179556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Filmes díjak tárháza
süti beállítások módosítása